Loopbaanprofessional Maria Schreuders
Loopbaanprofessional
Maria Schreuders
Loopbaancoaching
Werkwijze
Ontwikkeladvies 45+
Werknemer
Leidinggevende
Hoogsensitiviteit
Tarief
Media/Nieuws
Contact

Ontwikkeladvies 45+


Door gebruik te maken van het ontwikkeladvies 45+ heb je de kans om naar je eigen loopbaan te kijken en de regie te houden. De clienten die er al gebruik van hebben gemaakt zijn er erg enthousiast over. 


Heb je de hoogsensitieve eigenschap? Hoe je met deze eigenschap kunt omgaan in je werk kunnen we zeker meenemen in de gesprekken.


Subsidie van Ministerie

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als onderdeel van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers. 


Werkende vijfenveertigplussers kunnen gratis aan een ontwikkel advies deelnemen. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. 

Kijk op de website van hoewerktnederland.nl.


De rol van de leidinggevenden van de doelgroep is daarbij ook van groot belang. Zij dienen voldoende bewust te zijn van hun eigenbelang en verantwoordelijkheid voor het creëren van een veilige stimulerende omgeving voor werknemers om na te denken over de langere termijn loopbaan. Daarom is er naast het Ontwikkeladvies ook de mogelijkheid om leidinggevenden een training te geven.


Zowel werknemer als leidinggevende binnen dezelfde organisatie kunnen hier gebruik van maken. Dit bevorderd een optimaal resultaat!Fenikscoaching en training  | maria@fenikscoaching.nl