Loopbaanprofessional Maria Schreuders
Loopbaanprofessional
Maria Schreuders
Loopbaancoaching
Werkwijze
Ontwikkeladvies 45+
Werknemer
Leidinggevende
Hoogsensitiviteit
Tarief
Media/Nieuws
Contact

TRAINING VOOR LEIDINGGEVENDE


De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel. Van alle werkenden wordt verwacht dat zij langer doorwerken. Dit vereist dat je als leidinggevende hierop anticipeert! Immers, duurzame inzetbaarheid en het kunnen doorwerken tot de AOW-leeftijd is een verantwoordelijkheid van zowel werknemer als werkgever. Ben jij als leidinggevende klaar voor de (nieuwe) rol die van jou verwacht wordt?

 

Om je te ondersteunen bij het voeren van loopbaangesprekken met jouw medewerkers is er een gesubsidieerde training voor leidinggevenden beschikbaar. Deze training wordt zowel in individueel als in groepsverband gegeven aan leidinggevenden van de 45-plussers uit de deelnemende beroepsgroepen.


De training geeft jou handvatten hoe je met de vragen van je medewerkers om kunt gaan. Je maakt kennis met gesprekstechnieken en –vaardigheden om 45-plussers te helpen bij het actief nadenken over hun eigen loopbaan. Je krijgt inzicht in belemmeringen die jouw medewerkers ervaren bij het praten of nadenken over hun eigen loopbaan of belemmeringen die jij als leidinggevende misschien zelf hebt met met betrekking tot dit thema.
 

De training wordt afgestemd op jouw wensen én de cultuur en beleid van de organisatie. 

 

Meer informatie kunt je lezen in de brochure van het ministerie. Of je kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of e-mail.

Fenikscoaching en training  | maria@fenikscoaching.nl