Loopbaanprofessional Maria Schreuders
Loopbaanprofessional
Maria Schreuders
Loopbaancoaching
Ontwikkeladvies 45+
Werknemer
Leidinggevende
Hoogsensitiviteit
Tarief
Media/Nieuws
Contact

TRAINING VOOR LEIDINGGEVENDE


De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel. Van alle werkenden wordt verwacht dat zij langer doorwerken. Dit vereist dat u als leidinggevende hierop anticipeert! Immers, duurzame inzetbaarheid en het kunnen doorwerken tot de AOW-leeftijd is een verantwoordelijkheid van zowel werknemer als werkgever. Bent u als leidinggevende klaar voor de (nieuwe) rol die van u verwacht wordt?

 

Om u te ondersteunen bij het voeren van loopbaangesprekken met uw medewerkers is er een gesubsidieerde training voor leidinggevenden beschikbaar. Deze training wordt zowel in individueel als in groepsverband gegeven aan leidinggevenden van de 45-plussers uit de deelnemende beroepsgroepen.


De training geeft u handvatten hoe u met de vragen van uw medewerkers om kunt gaan. U maakt kennis met gesprekstechnieken en –vaardigheden om 45-plussers te helpen bij het actief nadenken over hun eigen loopbaan. U krijgt inzicht in belemmeringen die uw medewerkers ervaren bij het praten of nadenken over hun eigen loopbaan of belemmeringen die u als leidinggevende misschien zelf heeft met met betrekking tot dit thema.
 

De training wordt afgestemd op uw wensen én de cultuur en beleid van de organisatie. 

 

Meer informatie kunt u lezen in de brochure van het ministerie. Of u kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of e-mail.

Fenikscoaching en training  | maria@fenikscoaching.nl